سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مصالح ساختمانی | قیمت و فروش مصالح ساختمانی

 

مصالح ساختمانی | قیمت و فروش مصالح ساختمانی

 

مصالح ساختمانی| لیست شرکتهای تولید کننده و وارد کننده ، خرید و فروش و قیمت مصالح ساختمانی| ساخت ، نصب ، تعمیر و اجرای انواع مصالح ساختمانی و ارزان

مصالح ساختمانی قیمت ,مصالح ساختمانی جدید ,انواع مصالح ساختمانی ,فروش مصالح ساختمانی ,کتاب مصالح ساختمانی ,مصالح ساختمانی مشهد ,جزوه مصالح ساختمانی ,مصالح ساختمانی چیست

مصالح ساختمانی چیست ؟ مصالح ساختمانی گاهی اوقات به همان شکلی که در دراز مدت به دست می آیند مورد استفاده قرار می گیرند در این حالت تنها به شکل مورد نظر درآورده می شوند اما گاهی نماشویی بدون داربست نیاز هست که با هم ترکیب شوند و مصالح ساخنمانی جدید ساخته شوند.

نمونه این نوع مصالح ساختمانی سیمان هست که حاصل ترکیب آهک و خاک رس از طریق حرارت است یا گچ و آهک که حاصل پختن سنگ گچ و سنگ آهک هستند. در سال های اخیر مواد و مصالح جدیدی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و به روش های صنعتی به دست آمده است نظیر PVC و پلی اورتانمصالح طبیعی به مرورزمان جای خود را به این نوع مصالح می دهند. چنانچه در بین موارد الیاف مصنوعی در قطعات پیش ساخته بتنی یا گچی بکار برده می شود.

مصالح ساختمان


ویژگی های عمومی این مصالح

 

در حالت کلی مواد و مصالح ساختمانی خواص فیزیکی مختلفی از قبیل مقاومت در برابر نیروهای مختلف اعم از نیروهای فشاری، کششی، برشی و سایشی دارا هستند. بعلاوه این مواد و مصالح در هر شکل و اندازه ای که مورد نیاز باشند قابلیت به کارگیری دارند.

ازجمله خواص شیمیایی مصالح ساختمانی ترکیب این مواد با آب وهوا و سایر عناصر است که در اثر این ترکیب ها نیز مواد و مصالح جدیدی به دست می آید. بعلاوه در علم مهندسی خصوصیات مکانیکی و رفتاری مواد و مصالح ساختمانی از جهات گوناگون موردنیاز و ضروری هستند.

ویژگی های فیزیکی مصالح

 

این ویژگی شامل موارد زیر می شود:

1. حالت و وضع ظاهری مصالح ساختمانی اعم از رنگ، بو، شکل ظاهری، وزن، جرم، وزن مخصوص، تخلخل، پوکی و موارد دیگر

2. اثرات حرارت، دما بر روی مصالح و مواد اولیه آن همانند قابلیت هدایت حرارتی، گرمای ویژه، نقطه ذوب و غیره

1. ویژگی های ظاهری مصالح ساختمانی

  1. جرم
  2. وزن
  3. حجم- حجم جامد جسم شامل حجم مواد جامد مصالح، حجم کلی معادل حجم مواد جامد+ فضای خالی داخل مصالح، حجم فضایی یا ظاهری شامل حجم کلی و فضایی بین قطعات مصالح (ماشین آجر)
  4. وزن حجمی مواد و مصالح ساختمانی (وزن فضایی و ظاهری)
  5. وزن مخصوص مواد و مصالح ساختمانی
  6. پوکی مصالح: این خاصیت ظاهری معادل مقدار نسبت حجم خالی در اجسام به حجم جامد مصالح می باشد
  7. تخلخل مصالح: معادل نسبت حجم کل حفره های داخل مصالح ساختمانی به حجم کل مصالح است

2. اثرات حرارت، دما بر روی مصالح ساختمانی

الف) قابلیت انتقال حرارتی که به موارد زیر بستگی دارد:

  1. کیفیت طبیعی و مواد اولیه بکار رفته در مصالح ساختمانی
  2. مصالح ساختمانی از نظر ساختمان مولکولی و حالت بلوری آن ها
  3. درصد تخلخل که هرچقدر این درصد بیشتر باشد انتقال حرارت نیز کمتر است.
  4. نحوه ایجاد پوکی در ساختمان مصالح پیش ساخته
  5. میزان انتقال حرارتی مصالح با درشت تر و به هم پیوستگی بیشتر سوراخ های داخل آن ها افزایش می یابد.

ب) گرمای ویژه مصالح ساختمانی: مقدار گرمایی که یک گرم از مصالح به خود جذب می کند تا دمای آن یک درجه سانتی گراد بالا برود با این عنوان شناخته می شود. گرمای ویژه و قابلیت انتقال حرارتی مصالح ساختمانی در تعیین ضخامت دیوارهای تیغه بندی، خارجی و دیوارهای صنایع حرارتی و برودتی کاربرد زیادی دارند.

ج) مقاومت در برابر آتش:

این مقاومت به صورت میزان درجه حرارتی که مصالح قادرند تحمل کنند پیش از آنکه ذوب شوند، تعریف می شود.

برای مقاومت در برابر آتش مصالحی که بکار می روند شامل موارد زیر می شود:

 

  1. مصالح نسوز با قابلیت تحمل دماهای بالای 1580 درجه سانتی گراد
  2. مصالح دیرگداز با قابلیت تحمل دماهای 1350 الی 1580 درجه سانتی گراد
  3. مصالح زود گداز که در دمای کمتر از 1350 درجه سانتی گراد ذوب می شوند.

 

د) پایداری در مقابل تغییرات دمایی شدید: برخی از مصالح ساختمانی بایستی بسته به موارد استفاده ای که دارند نسبت به آب و بخارآب، انجماد، ذوب شدن، جذب آب، میزان رطوبت هوای اطراف و غیره مقاوم باشند.

 

  1. قدرت جذب رطوبت هوا
  2. قدرت جذب آب: مصالح مختلف ممکن است که از نظر خواص خشک و خواص اشباع خود تفاوت های زیادی داشته باشند. خواصی چون قابلیت انتقالحرارتی، تغییرات طول نسبی، پایداری مکانیکی مصالح و تمامی خصوصیات فیزیکی همچون وزن واحد حجم و جرم فضائی جسم اشباع شده در مقایسه با جسم خشک تفاوت زیادی دارد.
  3. ضریب نرمی یا ضریب سنتی مصالح: ضریب نرمی به صورت نسبت ضریب مقاومت فشاری مصالح در وضعیت اشباع به مقاومت فشاری مصالح در حالت خشک تعریف می شود. درصورتی که این ضریب بیشتر از 8/0 باشد مصالح نفوذناپذیر تشخیص داده شده و می توان در رطوبت و آب آن ها را بکار برد.
  4. مقاومت مصالح در برابر نفوذ آب: مقدار آبی که تحت فشار در حجم نفوذ کرده، از آن عبور می کند با عنوان قابلیت نفوذپذیری تعریف می شود.
  5. مقاومت در برابر انجماد: در این مورد مصالحی مقاوم شناخته می شوند که مقاومت طبیعی خود را در اثر یخ زدگی بالای 15 تا 25 درصد از دست ندهند و براثر ترک خوردن و جدائی مصالح پس از 40 بار یخ زدگی بیش از 5 درصد حالت طبیعی کاهش در وزن آن ها مشاهده نشود.
  6. مقاومت در برابر نفوذ گازها در داخل مصالح

 

ویژگی های مکانیکی مصالح ساختمانی

 

میزان و نحوه پایداری مصالح ساختمانی در مقابل عوامل مکانیکی مستقیماً به ظرفیت پذیرش نیروها توسط مصالح ساختمانی وابسته است و خواص مکانیکی مصالح با بررسی این عوامل قابل تشخیص است. نیرو، کار و انرژی عواملی هستند که با ویژگی های مکانیکی مصالح ساختمان سروکار دارند.

جهت اطلاع از قیمت مصالح ساختمانی و فروش مصالح ساختمانی به سایت  صنعت ساختمان.آی آر مراجعه نمایید .

 

 

 

جهت اطلاع از قیمت مصالح ساختمانی و مصالح ساختمانی به نیازمندیهای صنعت ساختمان.آی آر مراجعه نمایید .